Магазини за козметика във Варна и Варненска област | Магазини ELITIS

Магазини за козметика във Варна и Варненска област | Магазини ELITIS

Магазини ELITIS са верига магазини, на наложилата се марка в търговията с козметика, парфюмерийни продукти, както и перилни препарати. Фирмата е лидер в бранша, за Североизточна България, като години наред печели и защитава доверието на множество клиенти, разчитащи изцяло на висококачествените продукти, с които търгува ELITIS

Фирмата не спира да следи търсенето на пазара, за да осигури на клиентите си своевременна наличност на най-актуалните и качествени стоки.

ELITIS има свой, собствен търговски център, който се намира в морската ни столица – град Варна. Там можете да напазарувате необходимото за вас, а след това да изпиете ароматно кафе в заведението към центъра, а детето ви да си поиграе в обособения детски кът, който е предвиден за най-малките посетители.

Потопете се в изстинско женско царство, избирайки от над 2500 козметични артикули и повече от 3000 аромати на парфюми, които ще ви запленят. За най-прецизните домакини, са предвидени близо 1500 домакински и перилни препарати със силна концентрация и високо качество. ELITIS е предвидил продукти и за най-малките, като магазините са заредени с огромен избор от бебешка и детска козметика и много други продукти, от които грижовните мами могат да се възползват.

Можете да се запознаете по-подробно с предлаганите продукти от ELITIS, като се свържете с фирмата или посетите магазините на място.


Варна, ул. Никола Симов-Круто 3

+359 52503420

+359 52505202

office@elitis.bg

www.elitis.bg

Виж също

thumbnail
hover

Козметика, вдъхновена от източните традиции |...

Корпорация ТианДе специализира в разработката на високоефективни козметич...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Салон за красота | She’s Hair...

Салон за красота She’s Hair Salon е мястото, където всяка взискателна към външни...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Натурална козметика – Ауриметрия ЕООД |...

Ауриметрия ЕООД вече повече от 20 години развива дейността си в областта на п...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар